Održavanje i servisiranje filtar postrojenja

Pored proizvodnje filtarskih postrojenja, Wiena grupa nudi i usluge održavanja i servisiranja filtarskih postrojenja sa periodičkim preventivnim mjerenjima koja ukazuju na stanje postrojenja, stanje pojedinih dijelova filtar postrojenja i stanje filtar vreća.

U tu svrhu, Wiena grupa je opremljena vrhunskim aparatima za široki spektar mjerenja kao što su aparati za mjerenje izlaznih emisija, mjerenje brzine i protoka zraka, specijalizirano mjerenje temperature i vlage, mjerenje temperature na ležajevima, mjerenje diferencijalnog tlaka, itd. , dok su na skladištu dostupni razni originalni rezervni dijelovi  kako bi svojom ekspeditivnošću klijentima uštedjela vrijeme i novac, izbjegavajući duži prekid rada tvornice klijenta, na primjer filter vreće od raznih materijala, raznih obrada i dimenzija, kosturi za filter vreće, elektromembranski ventili, programatori sa diferencijalnim otresanjem, regulatori tlaka zraka, itd.


Održavanje i servisiranje filter postrojenja obuhvaća servisiranje kućišta filtera i njegovog usisnog i isisnog cjevovoda, pregled ventilatora, provjeru ispravnosti rada programatora, kontrolu i zamjenu oštećenih pneumatskih ventila te izmjenu filter vreća i oštećenih zaštitnih korpi.


Kako bi bili što ekspeditivniji oformili smo tzv Interventni tim dostupan 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Za hitne intervencije na terenu možete se javiti gosp. Zdravku Roguljiću na broj mob: 099 618 39 66.


Wiena grupa već godinama uspješno surađuje sa CEMEX HRVATSKA d.d. i VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d. u održavanju njihovog otprašivačkog sustava.