O nama

Povijest tvrtke

Od svoga smo osnutka nabavljali filtarske proizvode, zastupajući ugledne i provjerene proizvođače (1989. - 1994. godine). Stalno povećavanje prodaje i veliki gospodarstveni uspjeh potaknuli su nas na pokretanje vlastite proizvodnje (1994. godine). Svrstavši se među najbolje proizvođače filtarskih proizvoda, od 1999. godine radimo po sustavu „ključ u ruke" za razne probleme u filtraciji.

Današnji položaj

Wiena grupa posvetila je pozornost zaštiti okoliša i smanjenju njegova zagađivanja nastojeći zadržati i unaprijediti ostvareni ugled tvrtke u europskomu društvu i u poslovnoj javnosti.

Naša misija je korisnicima naših proizvoda omogućiti, osmišljavajući i proizvodeći filtarska postrojenja, da postanu ekološki odgovorni članovi svog neposrednog okruženja i šire, globalne, zajednice. Također, nastojati biti uvažen i pouzdan poslovni partner poznat na tržištu po besprijekornoj kvaliteti svojih proizvoda i usluga te konstantnom ulaganju u nove tehnologije i znanje.

Vizija Wiena grupe d.o.o. je biti ekspert u rješavanju industrijskih filtracija usklađenih s najstrožim ekološkim standardima, temeljeći se na neprekidnom razvoju stručnosti i upotrebi najsuvremenije tehnologije, uz razvijanje društveno odgovornog poslovanja i partnerskog odnosa.

Budućnost tvrtke

Svojim radom želimo biti poželjni sudionik na tržištu, prepoznat po najboljim proizvodima, uslugama i stalnomu poboljšanju, razvitku i ulaganju u novu proizvodnju i najnovija znanja. Time se pripremamo za budućnost i nove poslove.