Zaposlenici

Zaposlenici

Zaposlenici

Zaposlenici u tvrtki

Edukacija zaposlenika


Naši stručnjaci jamče naš poslovni uspjeh i ugled. Prateći potrebe tržišta, ulažemo u izobrazbu, kako eksternu (specijalistička edukacija iz protueksplozijske zaštite i specijalistička edukacija za protueksplozijsku zaštitu uređaja i instalacija kod Ex Agencije, SKF tečaj za održavanje ležajeva, seminar za internog auditora ISO 14001:2004 Tüv Croatia) tako i u internu (teoretska i praktična obuka za filter majstora, za konstrukciju, ugradnju i održavanje filterskog sustava, za primjenu opreme za nadzor i mjerenje, za primjenu elektronskog programatora). Nagrađujemo njihove poticaje u novim rješenjima.

Zaštita na radu i zaštita od požara


Posebna važnost u Wiena grupi se pridaje sigurnosti zaposlenika što nastojimo postići kroz pridržavanje svih relevantnih zakona i regulativa, kao i drugih zahtjeva bitnih za područje zaštite na radu i zaštite od požara.
Cilj nam je omogućiti i održavati zdravo i sigurno radno okruženje, razvijati stručnost zaposlenika u području sigurnosti na radu i zaštite od požara učinkovitom obukom i vodstvom na svim razinama unutar organizacije, razvijati svijest zaposlenika kako bi upoznali vrijednost sigurnosti i zaštite zdravlja u našoj organizaciji, kao i odgovornost i obavezu održavanja i poboljšavanja zaštite na radu i zaštite od požara te predano raditi na prepoznavanju i smanjivanju svih sigurnosnih rizika vezanih uz naše poslovanje.
Svaki rukovoditelj je posebno dužan vlastitim primjerom, provođenjem utvrđenih pravila i uputstava stvarati sigurno radno okruženje uz uključivanje svih zaposlenika u obuku.